Liveförevisning -24 Okt
26 September, 2023 by
Liveförevisning -24 Okt
Securify AB, Richard Ankarman

In English

Liveförevisning - i totalt mörker!

Istället för att delta på årets Sectech bjuder vi in till en unik live-förevisning den 24:e oktober på kvällen. Precis som Göran Kropp uttryckte det, delar även vi tron på 'upplevelsebaserad inlärning'.

Målet med förevisningen är att visa upp ett unikt perimetersystem i en realistisk miljö under verkliga förhållanden. Därför kommer förevisningen att genomföras i totalt mörker, och scenariot inkluderar detektering och klassificering av människa på 1000 meters avstånd.

Systemet inkluderar EchoGuard radar, från Echodyne, för detektering och spårning, Starling Q62 PTZ, från Wiseled, med IR 850nm samt vit laser, ett kraftfullt och dynamiskt sökljus för att förvandla natt till dag.

För objektklassificering använder vi U-alarm, serverbaserad AI från Ultinous. Vid verifierat intrång aktiverar operatören grön laser som motmedel. Sensorer och effektorer är anslutna till ett C2-system integrerat till Milestone Systems VMS.

Målgrupp är slutanvändare, konsulter och systemintegratörer med intresse i perimeterskydd till samhällskritiska anläggningar. Antalet platser är begränsat.

Kvällen är uppdelad i tre separata 60 min pass med start kl 18:00. För att säkra din plats och uppleva det vita lasersökljuset i aktion, samt möjligheten att kryssa av 'bli belyst med grön laser' från din bucket list!

Registrera ditt intresse för att delta här.

Liveförevisning -24 Okt
Securify AB, Richard Ankarman 26 September, 2023
Share this post
Labels
Archive